Testimonials

Lees hier de ervaringen van anderen

Heleen Verkerk

Online Marketing Stylist - HeleenVerkerk.nl

"Ik ken Ton al een aantal jaren en hij heeft me al heel vaak op verschillende vlakken geholpen met zijn advies en visie over zaken en personen. Ik ken niemand die zo zuiver naar zijn intuitie luistert en doorgeeft. 🙏🙏🙏🙏. Ik ga zeker nog heel vaak van zijn diensten gebruik maken!
Heel bijzonder hoe jij dit kunt, Ton. Dank voor alle adviezen en uitspraken die ik van je heb mogen ontvangen"

Vida Niazian

Spreker | Oprichter Leiders voor de Toekomst

 Dankjewel Ton Creemers. Hoe jij mensen meeneemt in het proces om zichzelf en de essentie van de ander te leren ontmoeten, is ongekend!
Absoluut een aanrader voor wie met mensen werkt! Gun jezelf een kennismaking gesprek en beoordeel zelf het verschil! 

Sabine van der Hoek 

Organisatie Ontwikkeling

Ton Creemers is diepgaand, haarscherp met een charismatische persoonlijkheid.

Als ook Katalysator weet hij in een fractie van een seconde waar je ontwikkelbehoefte ligt en waar de sleutel daarvoor zit. In dezelfde vaart benoemt hij je je Talent, je kracht, en gaat hiermee met je aan de slag, is direct en zet je onmiddellijk terug op de grond als je teveel in je hoofd zit.

Hij heeft met mij diepe wezenlijke verbinding gemaakt waardoor ik mij heb kunnen ontwikkelen naar een volwassen, krachtige en lieve vrouw met een sterke eigenwaarde. Hierdoor trek ik klanten aan als een magneet.

Vanuit het wezenlijke contact, diepe inzichten en mooie oefeningen weet hij je daarin de juiste richting aan te reiken.
Voor ieder vraagstuk zoals Werving & Selectie voor personeel, Coaching voor Relaties en Groepen, of Business Adviezen, kan je hem benaderen en dat zou ik ook zeker doen.

Bovenal heeft hij door zijn ca 36 jaar werkervaring veel kennis opgedaan over allerlei psychologische aspecten van de mens.

Ik ben ontzettend trots dat ik door hem ben begeleid en opgeleid

Ik zou niemand anders willen aanraden!

Emily Mattaka

Holistic Business Coaching

Ton kon al in de eerste zin rake dingen vertellen. Hij is zeer intuïtief en biedt een bijzondere kijk op mijn talenten, missie, verlangens en belemmeringen. Hoewel ik ondernemer ben en niet vaak in een kantooromgeving werk, heb ik dat in het verleden wel gedaan. Ton wist precies te benoemen hoe ik in die omgeving presteer en waar ik wel en niet van gedij. Het klopte als een bus. Als ik ooit personeel ga aannemen dan zal ik Ton zeer zeker uitnodigen om me te adviseren. Naast het feit dat hij een warm en innemend persoon is, vind ik hem ook gezellig met fantastische oneliners. 

 

Groet Emily Mattaka – www.emilymattaka.nl

Tom

Tim Tomindset Academie, www.timtompodcast.com

Maarten Ducrot over Ton Creemers

Maarten Ducrot

Verslaggever NOS Tour de France en organisatieadviseur

Ton Creemers ken ik sinds 2005. Hij helpt je door woorden te geven aan de onderliggende feiten van je intuïtie, je innerlijke stem. Je weet het allemaal wel, maar in de ruis die in de ontmoeting met mensen kan ontstaan haalt hij precies dàt naar boven waar het op dat moment om gaat. En juist in de woorden waar je zelf nog naar zoekt en alsmaar niet kan vinden. Het verbazingwekkende is wel dat dat in een oogwenk gebeurt, maar de herinnering aan zijn woorden blijvend is. De kern wordt geraakt en de betekenis is van blijvende positieve invloed. Hij is geen toekomstvoorspeller maar mijn ervaring is wel dat hij achteraf, door zijn uitermate fijngevoeligheid, altijd gelijk had bij precaire toekomstige gebeurtenissen in organisaties.”

Alfred Edelstein

Directeur Joodse Omroep Hilversum

Toen het kabinet Rutte II in 2012 besloot de levensbeschouwelijke omroepen op te heffen, zou die beslissing van grote invloed zijn op alle betrokkenen. Naast de aangekondigde liquidatie van een gezonde, creatieve organisatie, veroorzaakten draconische bezuinigingen en een voorgestelde re-integratie in sterk afgeslankte vorm voor spanning en onzekerheid voor de gedreven medewerkers van onze kleine omroep. Medewerkers die plotsklaps terechtkwamen in het grillige speelveld van politiek, tegengestelde belangen binnen de publieke omroep en hierin ook nog eens loyaal moesten meewerken aan de opheffing van de organisatie die mede door henzelf was opgebouwd.
In deze hectische tijden heeft Ton Creemers mij de richting helpen wijzen in een zeer ingewikkeld proces waarin de menselijke emotie de boventoon voerde. Deze adviezen hebben mij geholpen om weloverwogen en gewetensvol de moeilijkste beslissingen te kunnen nemen…”


Ivo van Zuidam

Directie Adviesbureau Top 100 ondernemers

Ik heb Ton op een voor mij cruciaal moment in mijn werkende leven leren kennen. Vanaf de eerste minuut werd mij duidelijk dat ik met een zeer speciaal mens van doen had. In no-time komt hij glashelder en op zeer fijngevoelige wijze tot de kern. Hij doet dit op een warme en persoonlijke manier. Zijn advies heeft mij geholpen in het nemen van moeilijke beslissingen. Daarnaast heeft hij mij goed inzicht gegeven in mijn talenten, karaktereigenschappen en het definiëren van mijn persoonlijke zingevende doelen in het leven. Ook relaties met personen in mijn omgeving werden gezamenlijk via hun naam haarfijn ontrafeld op een wijze die direct waardevolle inzichten gaf.  Hij heeft mij tot slot inzicht gegeven hoe ik zelf mijn eigen innerlijke weten kan activeren en dagdagelijks kan inzetten. 

De beslissingen die ik heb genomen zijn de juiste geweest. De geleerde inzichten pas ik dagelijks toe en zijn van onschatbare waarde. Ik zou het elk mens gunnen om met Ton te mogen samenwerken!

Maurice Mechelinck

Directeur Organisatie Mens & Techniek Beekman BV

Bouwend aan mensen!

Bijna 17 jaar werk ik al samen met Ton. Op het moment dat zijn expertise voor een medewerker gewenst is luidt mijn advies naar de medewerker:

“Neem je tijd en vraag Ton om advies en ervaar dan zelf zijn toegevoegde waarde. Al spiegelend merk je dat hij je doorgrond, je voelt je (er)herkend.

De uitkomst in overleg en met vertrouwen gedeeld blijkt vaak maar weer, een helpende hand te zijn voor jou en je werkgever. Een volgende stap in ontwikkeling is daarmee al gezet.

Wellicht een wat cryptische omschrijving maar Ton spreekt al jaren medewerkers van het bedrijf waar ik werkzaam ben geweest of ben. Medewerkers met verschillende problematieken heeft hij succesvol geholpen of het nu ging om mensen beter te kunnen laten functioneren, doelgerichter te coachen, het vinden van de juiste match tussen mens en functie, tot zelfs

het voorkomen en herkennen van een burn-out.

Zijn InnerVision Methode© maakt hem uniek. Advies in diepte, kwaliteit en duidend in zo’n korte tijd verbazingwekkend.

Annerieke Coenraads

Criminoloog en docente bij de Politie Academy

"Het contact? Altijd prettig en respectvol. Het gesprek? Altijd gedegen, diepgaand en punctueel. De opbrengst? Altijd waardevolle vernieuwende wegen.”

Richard Schuit

Internationaal Business Development Manager Vodafone

“Mijn ervaringen met Ton Creemers zijn, zowel op zakelijk als privé vlak, zeer intens en tevens doeltreffend gebleken. Zij kunnen op zeer effectieve wijze de vinger op de zere plek leggen waarna de keuze aan jezelf wordt gelaten of je het onderwerp wilt uitdiepen/oplossen. Als je met overgave en verstand de duidingen omarmt die hij je aanreikt, ben je in staat al je eigen barrières weg te nemen.”

Maike Koolhaas

Dramaturg voor o.a. HBO opleidingen

Ton is een unieke coach. Iedere sessie is anders en op maat, dat maakt de gesprekken steeds weer prikkelend, verrassend en ook spannend. Op liefdevolle wijze confronteert hij, is scherp en coacht op zowel praktisch niveau als wezenlijke thema’s. Door de spiegels die hij me voorhield ben ik als mens en professional gegroeid. Ik ben meer gaan zien en voelen wat mij uniek maakt en wat ik bij kan dragen. Mijn relaties zijn verdiept, vooral doordat de relatie met mijzelf zachter en op een aanmoedigende manier is geworden.

Vaak als ik weg ging na een gesprek, voel ik rust, een verbinding met mezelf en helderheid over de volgende stappen of mijn richting.

Maike Koolhaas, Dramaturg voor o.a HBO opleidingen.

Cathelijn Poissonnier-Ruys

Secretaris Maatschap Kindergeneeskunde Diakonessenziekenhuis Utrecht

Ton heeft me geholpen naar mijzelf te kijken, mijzelf te accepteren. Zo heb ik de kracht in mezelf hervonden, ervaren én geaccepteerd. Focussen op kracht in plaats van op zwakte… het lijkt zo vanzelfsprekend, maar blijkt toch lastig. Door confronterende, en juist daardoor goede oefeningen, ben ik een stap verder, energieker en zekerder. Het voélde direct goed, en zo is het nog steeds! Ik was erg blij met zijn constructieve manier van werken. Geen zweverig gedoe, maar praktische oefeningen en daardoor snel en zichtbaar resultaat.”

Het zijn ogenschijnlijk kleine dingen waarop Ton je in het eerste gesprek feilloos wijst: woordkeuze, de blik in je ogen, houding, en zoveel meer. De analyse die ik in het eerste gesprek op basis van mijn ‘gewoonte-gedrag’ kreeg was akelig waar. Positief, maar ook confronterend. Ton is zeer respectvol en probeert het goede naar boven te halen, en juist niet het mindere te benadrukken of te verbeteren.

Maarten Riemersma

Hoofd Application Development & Application Integration Erasmus University Rotterdam

Ton is iemand die je wil ontmoeten; laat je inspireren, geeft je energie en richting. In complexe situaties komt Ton in seconden tot de kern. Warm en toegankelijk en tegelijk messcherp en bepalend. Op de cruciale momenten in persoonlijke en of organisatieontwikkeling.”

Arend Landman

Speaker, Enterbrainer, Mentalist

“Ton Creemers advises companies and individuals on the basis of InnerVision.

Within a few seconds no-nonsens answers to complex issues.”

Wouter Limmen over Ton Creemers

Wouter Shinju Limmen

Interim HR manager, coach en Zenleraar

"In de afgelopen jaren heb ik samengewerkt met Ton en ben ik onder de indruk geraakt van directe wijze waarop Ton in staat is om zonder poespas en met compassie mensen een spiegel voor te houden. Waardoor zij vaak een verrassend helder inzicht krijgen op hun talenten en persoonlijkheid. Dit inzicht kan een deur openen naar een gelukkiger (werkend) leven."

Susie Rowsingh 

Doktersassistente en verpleegkundige 

"Hallo Ton, zoals afgesproken stuur ik hierbij mijn recensie. De tekst komt uit de grond van mijn hart en ik meen echt ieder woord. :-). Heel hartelijk bedankt voor je tijd en het gesprek. Je bent op het juiste moment in mijn leven gekomen. De informatie en inzichten die je mij hebt gegeven ga ik nu gebruiken om het beste van mij leven te maken en een betere persoon te worden. Als ik de vuurtoren ben voor anderen, dan moet ik ervoor zorgen dat ik oogverblindend licht uitstraal :-P.  


Zijn eerste zin was al een schot in de roos. Vol verwondering zat ik naar hem te luisteren toen hij vertelde wie ik diep van binnen was. Ton wist mijn belangrijkste valkuilen te benoemen. Ook de informatie wat betreft mijn gezondheid en de relaties met personen in mijn omgeving via hun namen klopte tot in details! Ik wist niet wat mij overkwam en was zeer aangenaam verrast. Ton is een heel sympathieke persoon met veel gevoel voor humor. Het gesprek met hem was een verrijking in mijn leven. Hij is niet zomaar iemand, maar een lieve engel op aarde! Ik ben God heel erg dankbaar dat hij Ton in mijn leven heeft gebracht.

Josephine Nieuwenhuys

Directie- en Managementassistent

"Doordat ik door een grote reorganisatie bij de Kamer van Koophandel mijn baan kwijtraakte, wilde ik een professionele loopbaancoach raadplegen. Ik zal mijn eerste ontmoeting met Ton nooit vergeten.

Hij vertelde mij in een paar minuten, wat mijn sterkste karaktereigenschap is, welke eigenschappen in ontwikkeling zijn, wat mijn innerlijke behoefte is en tenslotte met welk doel ik op aarde ben. Ik was verbluft en diep onder de indruk.

Hoe kan iemand zonder enige voorkennis, je zo treffend en zo respectvol typeren en die dingen die je ergens diep van binnen wel voelt, maar niet onder woorden kunt brengen, zomaar tevoorschijn halen. Diep ontroerd verliet ik de ruimte en heb daarna het genoegen gehad om nog een aantal indrukwekkende sessies met hem mee te mogen maken.

Als coach maakt hij op een unieke manier verbinding met je, hij geeft je vertrouwen, hij spiegelt haarscherp, zodat je gevoel in beweging komt en je inzicht verdiept. Hij raakt feilloos die dingen aan waar je op dat moment mee bezig bent. Hij helpt je op kruispunten in je leven de goede richting te kiezen. Zijn adviezen hebben mijn leven wezenlijk en positief veranderd. Zijn mensenkennis en levenservaring zijn van onschatbare waarde.

Ton is een begaafd, gul, warm en zeer wijs mens. Ik heb Ton in mijn hart gesloten en zou daarom iedereen die nu met een zakelijk of privé vraagstuk zit, adviseren met Ton een afspraak te maken."

Roland van der Hoek

CEO Oaktree-Group

“Als CEO van diverse ondernemingen helpt Ton Creemers mij nu al 20 jaren fundamenteel met het realiseren van wezenlijke veranderingen binnen organisaties. Uitgaande van de mens kan hij in luttele seconden no nonsens oplossingen geven voor complexe zaken”