Psychosomatische coaching

Psychosomatische kwalen en ziektes:                                                                                                                                                                            

Indien jij bijvoorbeeld bij mij komt met een kwaal of ziekte die door medici niet op te lossen is, dan kijk ik eerst via je centraal zenuwstelsel welke zenuw (en) de oorzaak vormen van je klacht (en). Dat ga ik je vertellen. Om te weten te weten te komen hoe dit eventueel op te lossen ga ik je karakter en haar gedragingen van jou analyseren. Komt daar de oplossing uit voort, dan spreken wij een aantal sessies af waarin je leer via visualisaties en de nodige extra kennis hieruit, je stap voor stap je eigen oplossing toe te passen in je dagelijkse leven. Ik leer je 'liever vissen dan je elke dag een vis te geven'.  

Vaak komen dit soort voort uit een bepaalde levenswijze voortkomende uit het feit dat je opvoeders je niet die unieke talenten en bestemmingen hebben en je blijft je ook niet hebben kunnen worden gestimuleerd waardoor je deze klacht (en) kreeg. Maar ouders / opvoeders niets dan goeds, zij wisten ook niet je op de voor jouw unieke manier op te voeden. Zij deden hun best. Medici zeggen vaak als zij geen oorzaak vinden dat er niets aan te doen is. 

Bij mij is een jaar geleden een polyneuropathie ontdekt aan mijn voeten en tenen (CIOP). Niets aan te doen zei de neuroloog. Dan ken je mij nog niet zei ik hem. Nu na een jaar voel ik de onderkant van mijn voetzolen weer, geen pijn aan mijn tenen, mijn onderbenen zijn niet stijf meer, voeten slapen niet meer en worden ook niet meer koud bij autorijden en val ook niet meer bij het lopen.

De directe oorzaak was dat ik vanaf mijn soort zijn verkeerde, te smalle, schoenen heb gedragen. Er was ook geen geld voor goede schoenen. Ik heb ook al die tijd met gekromde tenen gelopen bewaard. Psychologisch gezien betekende dat dan automatisch dat ik onbewust mijn kracht inhield, behaagde en mijn vrije wil inslikte om de erkenning en liefde van derden / ouders alsnog te krijgen die mijn ouders onbewust mij niet hebben kunnen geven. Bij mijn geboorte en zeker ook niet bij die van jou, was geen handleiding bij. Dus neem ik hen dan ook niet kwalijk dat zij mij niet de voor mij juiste opvoeding hebben kunnen geven. Inmiddels is dat opgelost (zie ook over Ton Creemers). 

Wil je ook meemaken in wat ik kan en doe.  Ik ben direct met tact, dus bel me voor een kennismaking afspraak. 06 20964530  of schrijf je in op het contact formulier van deze website.

 Tot dan, Verlichte groeten. Ton