Over Ton

Wie is Ton Creemers?


Ik heb een gedegen psychologische achtergrond en ben sinds 1984 Expert in het geven van Adviezen in de Business en Werving & Selectie voor personeel.

Als Visionair en Katalysator heeft u in no time geen last meer van blinde vlekken en kunt u uitgezuiverd verder met uw onderneming.

Ieder mens heeft neutraal 361 eigenschappen in zich en dat is omdat wij elkaar wereldwijd dan kunnen begrijpen in de verschillende talen en culturen. Maar wij hebben daarin besloten ook sterke eigenschappen, onze Talenten. Wij doen alles vandaar uit, bewegen, slapen, eten, delen, vermenigvuldigen , rijden, vervoeren, intuitie, creativiteit, genezen, warmte, etc.

Uw beroep kiest u ook daardoor, evenals levenspartner en hoe eventuele kinderen op te voeden. En ga zo maar door.

Ik heb aangeboren psycho-logische kennis van deze kwaliteiten, de verbindingen ertussen en hoe deze te laten groeien in relatie tot jezelf, je omgeving en de mensheid. Hou je rekening met deze 3 zaken in je ontwikkeling dan gebeurt dat het meest krachtig.

Daarnaast heb ik een loepzuivere lijn met de ZON van Universele Kennis (InnerVision Methode©) en mijn Klikmodel©, waardoor ik in samenwerking met deze kennis u razendsnel kan laten weten wie u wezenlijk bent. In die zelfde snelheid luister ik op 5 manieren naar u waardoor ik alle projecties, overdracht etc. uitzuiver en de puurheid van uw ziel ga weten wat zij verder wil doen en hoe.

Als mens ZIJN wij deze eigenschappen:
- de menselijke natuur vanuit de ziel, met de daaraan verbonden emoties en
- de dierlijke natuur, het ego en het lichaam.

De bedoeling van de geboorte van de mens is dat wij leren de emoties te overstijgen en eigenschappen ontwikkelen die wij van nature meegekregen hebben, zodat wij onze geestelijke zintuigen kunnen ontwikkelen die wij nodig hebben in ons volgende stadium van ontwikkeling, wat wij na de dood noemen. In de baarmoeder ontwikkelden wij de lichamelijke zintuigen die wij hier op aarde nodig hebben voor onze veiligheid en verdere ontwikkeling.

Een stukje geschiedenis

Geboren in een streng Rooms Katholiek arbeiders gezin van 8 kinderen waar vader als hoofd van het gezin de eindverantwoording had, moeder het recht had van kinderen grootbrengen en de huishouding verzorgen. Daar het in die tijd normaal was dat als de kinderen ouders niet gehoorzaamden zij klappen kregen van vader als hij thuis kwam was ik het meeste de klos, want ook al in die tijd wilde ik dingen begrijpen voordat ik het deed. Hoe meer vader mij sloeg hoe meer ik rebels werd uit protest. Het heeft mij wel de fijngevoeligheid bezorgt die ik nu heb. Ik voel wat een ander voelt en begrijp daardoor mensen heel snel hierin en dat is toch wat mensen vandaag de dag steeds meer willen.

Moeder stierf (42) toen ik 9 jaar was tijdens de tijd dat mijn vader, oudste broer en zus en ik in een sanatorium lagen. De overige kinderen werden bij familie ondergebracht.

Toen ik uit het sanatorium kwam was het oude huis er niet meer en moest ik in een nieuw huis gaan wonen. Op mijn 14e trouwde mijn vader opnieuw en stichtte een 2e gezin. Daar de kinderen die daaruit voortkwamen privileges kregen ging ik al spoedig op kamers. Trouwde toen onwetend een machtsverslaafde/narcistische vrouw en kreeg 2 kinderen. In 1984 wilde ik weg bij haar, maar door mijn groot verantwoordelijkheidsgevoel bleef ik. Inmiddels was ik ook mijn bedrijf begonnen en kreeg daar mijn erkenning uit. Jaren leefde ik als in een pension.

In die tijd reisde ik ook veel naar oude culturen om de 361 kwaliteiten te vinden die de Bàb in 1844 aangaf dat ieder mens die heeft. Hij was de Voorloper van Baha’u’llah Die in alle Heilige Boeken van alle voorgaande religies was voorspeld. Dankzij deze Tweeling Profeten Die de taak hebben de wegkwijnende mensheid te leiden naar een nieuwe wereldorde waar Rechtvaardigheid, Vrede en Rust heersen. Deze religie heeft ook aan de bakermat gestaan van de oprichting van de VN alsook de initiatiefnemers van alle VN commissies. Want alle welzijn en welvaart van God is bestemd voor alle mensen ter wereld en niet allen voor een groep apart. Sinds mijn 24 j ben ik een volgeling van deze religie. Het heeft alle zuivere principes van alle voorgaande religies in zich + die van het Bahá’i Geloof. Daar het hoogstaande waarden in zich heeft die ik graag in mijn leven en werk met mensen hanteer, heeft het mij gebracht tot de persoon die ik nu ben. Tijdens werken met mensen begin hier niet over, tenzij mij het vraagt en dan nog verwijs ik al heel snel naar de sites hierover.

Toen ik in 2007 op verzoek van VN veiligheidscommissie in Macedonië de overeenkomsten aan het onderzoeken was tussen 2 hatende bevolkingsgroepen omdat ik alles waar leven is bijzonder scherp aanvoel wat er aan de hand is, ontmoette ik Natasha op een verrassende en ongebruikelijke manier. Zij is de vrouw die alle kwaliteiten in zich heeft waar ik al jaren naar zocht. Ik had de hoop al opgeven haar te vinden. En zie een voorspelling van een oude Indiaan in het Andesgebergte in 1992 kwam uit. Ik zou in de toekomst een vrouw ontmoeten die bij mij past in een Zuid-Oostelijk land, die mij heel gelukkig zou maken. Wij kennen elkaar nu ca. 10 jaar en zijn getrouwd en houden  steeds meer van elkaar. Wij hebben nu ook hetzelfde beroep.

Na de MULO ging ik naar kantoor en werd in de 2 volgende banen ontslagen, want ik paste toch niet in het vakje. De 4 daarop volgende kantoorbanen deed ik ook nog, totdat ik als assistent marketingmanager van een multinational voor producten behoeftes moest kweken om deze vervolgens te laten verkopen aan winkels en groothandelaren.

Toen kwam ik tot de ontdekking dat ik dat helemaal niet wil. Ik wil behoeftes kunnen vervullen die noodzakelijk zijn in dienst van mijn medemens. Toen ik 27 jaar was wilde ik maatschappelijk werker worden. Na enige omzwervingen en omscholing kwam ik terecht in geestelijke gehandicapten zorg waar ik 10 jaar in werkte. En weer zat ik tegen het plafond van mogelijkheden. Toen ik 40 jaar was startte ik als eerste zelfstandige maatschappelijk werker van NL. Door visualisaties had ik in 3 maanden mijn bedrijf gevestigd en voldoende inkomen om in het levensonderhoud te voorzien.

Klanten komen nu nog steeds van leads maar de online markt dient zich ook voor mij aan. Ik ga hier al mijn psycho-logische uitvindingen op zetten en aanbieden. Met mijn aangeboren psychologische kennis kan ik mensen op vele verschillende manieren helpen in hun vraagstukken van het leven.

Als u dit leest is mijn nieuw site klaar en werk nu alleen nog in de business op verschillende manieren en voor mensen die op een kruispunt staan, want dit is mijn doelgroep en beantwoord aan mijn Destiny: Mensen/organisaties die zich ahw in de nesten hebben gewerkt en niet meer weten hoe zij verder moeten in hun werk en leven.

Opleiding

Gaande naar de MULO in Beek-Ubbergen waar ik cum laude slaagde ging ik daarna naar de avond Havo in Nijmegen.

Het frappante was dat ik na de MULO een beroepstest deed en mij werd verteld door een psycholoog dat ik geen verdere opleiding meer kon volgen, want ik had niet de intelligentie daarvoor. 

Had ik naar hem geluisterd dan had ik dit verhaal dan ook niet aan u kunnen schrijven. Dus volgde ik toen ook mijn eigen weg. Via de HBO groep maatschappelijk werk en de 4 jarige psychosynthese opleiding ging ik psychologie studeren omdat ik volgens de wet wilde werken met mensen.

Gedicht

Welkom op mijn site Werving & Selectie voor Personeel
Inclusief mijn Business Adviezen complementeren het geheel
En klik nu niet weg, u leest of luistert en ziet in zeer korte tijd
DE OPLOSSING voor al uw Personele Zaken met Behoud van Kwaliteit

Op zoek naar nieuw personeel?
Komende tot een volmaakter team geheel?
Voor 100% De juiste persoon op de juiste plaats
Waar die te vinden zonder mij buitengaats?

U staat in twijfel op dit Kruispunt te bewegen
Weet niet welke afslag nu te nemen
Het is u duister waar te gaan
Weet nog niet waarvoor te staan.

U zoekt het licht weer in dit aspect van je werkleven
Die kan ik, Ton, via de Zon van Universele Kennis, je zomaar geven
Want binnen 2,5 minuten tijd
Analyseer ik a.h.w. met lichtsnelheid
Elk voor uw moeilijk te beslissen feit
Met de Uitkomst krijgt u gegarandeerd geen spijt

Want met mijn unieke Inner Vision Methode© en Klikmodel©
Wordt uw situatie een kinderspel
Met één psychologisch onderbouwd Spiegelgesprek
Heeft u aan logische oplossingsideeën geen gebrek

U weet dan precies uw weg weer te gaan
Ook op de volgende afslag niet stil te blijven staan
Geeft zoveel inzichten en creativiteit
Scheelt heel veel kosten en jaren spijt 

Zakendoen gaat dan ook met een fluitje van een cent
Met veel nieuwe klanten niet eerder gekend
Voortaan uw Business voeren via mijn adviserende manier
Krijg u blijvend Top omzetten alsook aanmerkelijk meer plezier

Gun uzelf nu dit cadeau, als dieptepsycholoog vertel ik geen flauwekul
Bel mij Ton Creemers 06 209 64 530
We maken direct een eerste vrijblijvende afspraak
Zijnde op uw bedrijf weet ik binnen zeer korte tijd al mijn taak.

Ik heb aangeboren psychologische kennis van alle 361 kwaliteiten die ieder mens ter wereld neutraal in zich heeft, en hoe uw eigen Talenten helpen te ontwikkelen. ALLEEN HIERDOOR bouwt u aan EIGENWAARDE.

Laten we een afspraak maken.

Wilt u ook geholpen worden met het maken van de juiste keuze? Laat mij u helpen om uw juiste persoon op de juiste plek te helpen brengen. Maak een vrijblijvende afspraak en ik leg u alles uit.

Menu