Wie is Ton Creemers?

Ik heb een gedegen psychologische achtergrond en ben sinds 1984 Expert in het geven van Adviezen in de Business en Particulier.

Als Visionair en Katalysator heb je in no time geen last meer van blinde vlekken en kun je direct uitgezuiverd verder met je onderneming en/of privé leven.

In de nacht van 20 en 21 maart 2017 kreeg ik een visioen met mijn ouders. 

Een goed verstaander begrijpt uit welke gezinscultuur ik vandaan kom en mij gevormd heeft. Tevens de motivatie van mijn beroep.

Die nacht sta ik, na een flinke benauwdheid op mijn borst, ineens in een lange smalle donkere straat waar veel voordeuren op korte afstand van elkaar op uitkomen. Vanuit de ramen boven de deuren straalt zacht karmozijnrood licht. Uit deze deuren lopen mensen in en uit bij de andere deuren. Ik hoor ze plannen maken voor iets wat mij niet duidelijk wordt. Maar de manier waarop is voor mij zo enorm verbaasd dat ik met stomheid versteld sta. Het overleg met elkaar is zo volwassen, zo begrijpend, zo liefdevol , zo samenwerkend, zo vredig en ook zo geen werkelijke woorden kunnen geven aan dat hemels gevoel. 

Nauwelijks was ik van mijn verbouwereerdheid bekomen of een Lichtwezen komt op mij af en zegt hem te volgen, want hiervoor ben je niet geroepen. zegt hij, je mocht even een glimp opvangen hoe samenwerken gaat plaatsvinden op aarde als de mensheid volwassen is. Dan brengt hij mij naar een kamer waar een lamp aan is met stralend geel warm licht net alsof er zonlicht uitkomt. Ik kijk rond en zie dat het een één persoons kamer is, met een eenvoudig wit ijzeren bed met spijlen, een witte keukenstoel en een wit nachtkastje waar 2 dikke vierkanten kleine enveloppen op liggen.

De engel zegt dat dit mijn rustkamer is omdat ik moe ben van het zware leven wat ik privé achter mij heb ivm scheiding ex en in mijn opvoedingstijd. Voordat ik weer van mijn verbazing bekomen ben, het gaat allemaal zo snel wat ik in zeer korte tijd ervaar, dat ik geen tijd heb om dit allemaal te verwerken.  

Dan sta ik plotseling op een zonovergoten groot plein met allemaal dode familieleden die lekker in warme zon aan het keuvelen zijn en drinken frisdrank of koffie/thee.  Zij zitten in rotanstoeltjes met aan dito tafeltjes met een glazen tafelblad. Het valt mij ook op dat ik alles zo scherp in detail zie en ben daar ook verbaasd over. Alsof zaken voor mij extra belicht moeten worden.

Iemand van achter in het plein roept: 'Hè Ton, wat doe je hier het is je tijd nog niet'. 

Dan hoor ik achter mij een bekende maar ook voor mij een stem die mij terugbrengt in mijn opvoeding periode en voel weer de oude diepe angst opkomen dat ik weer niet begrepen wordt en weer finaal in elkaar geslagen wordt. Het is de stem van mijn overleden vader. Ik kijk toch achterom en zie hem met mijn moeder achter hem lopend via een pad bedekt met zwarte grond, naar mij toelopen. 

Hij zegt: 'ik heb je geroepen want ik heb je in je opvoeding periode verkeerd beoordeelt. Ik dacht dat je dingen extra fout deed om mij en je moeder te pesten en daardoor heb ik je 3x per week zo hard geslagen dat ik je onder de gesloten deur door wilde trappen. Hierdoor heb je niet die volledige Liefde tot God kunnen ontwikkelen die je in je draagt'. Terwijl hij dat allemaal zegt draai ik mij volledig naar hem toe. Wederom ben ik stomverbaasd. Ik zie dat het mijn vader is maar er straalt zoveel licht uit hem dat ik a.h.w. in een stralend wit -geel zonlicht kijk. Mijn moeder is zoals ik mij altijd herinner volledig in een zwarte gedistingeerde jurk gekleed alsof zij naar een speciale gelegenheid gaat.

Dan vraagt hij mij of ik die 2 witte enveloppen gezien heb op het nachtkastje. Ik zeg dat dit zo is, maar alles gaat zo snel dat ik de kans niet kreeg deze te openen. Dan heb ik hen plotseling in mijn handen en maak ze open. Er zit in de ene enveloppe een ouderwetse zilverkleurige wekker met van die 2 halve manen boven op en met zo'n klepel er tussen.  De tijd geeft aan 11.40 u. In de andere enveloppe zit een soort ouderwets fietsen lampje van voor op de fiets. Deze geeft zoveel stralend geel -wit licht dat als ik erin kijk ik bijna verblind raak.  Daar ik alles altijd, ook in mijn opvoedingsperiode en ook nu nog steeds , zaken wil begrijpen voordat ik iets toepas of vertel, dit ik nu ook doe.  

Ik zie geen batterij of snoer die dit licht veroorzaakt en vraag hem waar dit licht vandaan komt. Hij legt uit dat dit Goddelijk Licht is en dat ik dit Licht moet schijnen op mijn letterlijke en psychologische wonden zodat ik de kans krijg deze nu te kunnen helen.

En heeft hij nog een extra verassing in petto als ik de raadgevingen van het Licht opvolg.  Als excuus voor zijn onbegrip vroeger. Ook zegt hij nog dat ik ook bestemd ben om potentiele Engelen op te leiden tot Engel. Dat vermogen heb ik. Er zijn 5 ontwikkelingsfases voor de mens op aarde en de hoogste fase is  die van Engel. Dat zijn hoog begaafde en hoog gevoelige diep Spirituele mensen die nastreven om welzijn en welvaart hand in hand te laten gaan. Alsook alles in gematigdheid doen. Dan lig ik weer in mijn bed op aarde. 

Dus vanaf die tijd schijn ik met dit Goddelijk Licht via visualisatie dagelijks 15 minuten op mijn beide wonden en volg de ingevingen die hieruit komen. Zo ben ik op gegeven moment met mijn voetzenuwen gaan praten om hen te helpen genezen. Dat heeft als gevolg dat ik ineens mijn zenuwbanen begon te zien en ook die van anderen.  

Tot mijn grote verbazing begon ik direct daarna ook de zenuwen te zien van anderen.

Ik magnetiseer ook weleens en hou dan mijn handen boven de te genezen plek van het lichaam. Nu hoeft dat niet meer. Ik kijk naar het centrale zenuwstelsel in het hoofd van mensen, zie welke zenuw in het lichaam de kwaal veroorzaakt en via mijn handen en soms ook met mijn ogen geef ik dit Goddelijk Licht door naar de te genezen kwaal en men geneest heel soms ter plekke. Hoe wonderlijk gaat mijn leven.  

De klok geeft nog 20 minuten aan voor de bewuste psychologische 12.00 uur. In de taal van de eeuwigheid betekent één minuut één jaar.

Dit houdt voor mij in dat ik nog 20 jaar mensen mag genezen van hun psychologische en/of psychosomatische pijnpunten in hun leven via dit prachtige geschenk van mijn vader.  Daarna mag ik met pensioen in mijn geestelijke rustkamer. Wat ben ik God dankbaar dat ik dit  alles nog uit Liefde tot Hem mag doen. Want men heeft God lief als men diens dienaren helpt in diens positieve behoeften te vervullen.


Ik heb aangeboren psychologische kennis van alle 361 eigenschappen die ieder mens ter wereld neutraal in zich heeft, en hoe je eigen Magic en andere Talenten helpen te ontwikkelen. ALLEEN HIERDOOR bouw je aan EIGENWAARDE.

Laten we een afspraak maken.

Wil je ook geholpen worden met het maken van je juiste keuze welke eigenschappen je wilt ontwikkelen als ook je Destiny. Maak een vrijblijvende afspraak en ik leg u alles uit.