Naamanalyse (spiegel gesprek van je naam)

Ontdek het diepste wezen achter jouw naam 
en krijg krachtige inzichten voor meer geluk en succes 

Ontdek de verborgen schatten in jouw naam en die van je organisatie!

Met meer dan 40 jaar ervaring in het ontrafelen van menselijke karakters, ben ik gepassioneerd om jou te helpen begrijpen wie je werkelijk bent en wat je potentieel is. Mijn unieke model omvat 10-14 kernwaarden van de mens, en door het analyseren van jouw naam
onthul ik jouw Magic Talent - de sleutel tot plezier, succes en voldoening in wat je doet.

ONTDEK JOUW MAGIC TALENT 

Elk individu is geboren met een speciaal geschenk - een Magic Talent. Dit talent zorgt ervoor dat je moeiteloos en met plezier je werk doet.. Je verstand is helder, je intuïtie en creativiteit scherp, en je weet precies wie, wat en waar te informeren. Door jouw MAGIC Talent te onthullen zorg je ervoor dat je elke dag voldoening en enthousiasme ervaart in alles wat je onderneemt.

DE KRACHT VAN KARAKTERANALYSE 

Als ervaren karakterbespiegelaar kan ik door middel van spiegelgesprek van je naam onthullen wie mensen werkelijk zijn en waar hun potentieel ligt. Of het nu gaat om zakelijke uitdagingen, relaties of persoonlijke groei. Met deze inzichten kun je je handelingen beter uitvoeren en doeltreffender te werk gaan en geeft je beter resultaten.  

EEN GOUDEN SLEUTEL IN DE ZAKENWERELD

In de zakenwereld zijn beslissingen van cruciaal belang. Onnodige gesprekken met medewerkers kunnen voor onrust zorgen. Met mijn expertise, bij toonaangevende bedrijven, ontdek ik verborgen ziektes, kwalen en het karakter van potentiële kandidaten o.a. tijdens het wervings- en selectieproces. 

Je weet direct wie geschikt is voor de functie en waarom. Ook bij fusies, samenwerkingen en conflictbeheersing bied ik waardevolle inzichten voor een succesvolle toekomst.

EEN DIEPE DUIK IN LEVENSVRAAGSTUKKEN

Mijn analyses reiken verder dan het zakelijke domein. Van het bepalen van de juiste studierichting voor studenten tot het begrijpen van relatieproblemen, ik ben er om te helpen. Zelfs bij het verwerken van het verlies van dierbaren kan het begrijpen van hun karakter een genezende kracht zijn. Ook als je wilt weten of je een materieel of spiritueel gericht leven leidt, kan ik je inzichten bieden die je leven zullen verrijken.

Als visionair en katalysator ben ik jouw betrouwbare partner in het ontdekken van de diepste lagen van jezelf en jouw organisatie. Mijn werk valt onder beroepsgeheim, en ik heb al vele klanten geholpen met levensveranderende inzichten. Ik geloof dat jouw naam een krachtig kompas is dat je leidt naar zakelijk en persoonlijk succes.

Ik heb veel ervaring met de volgende zaken: 

  1. Werving & Selectie van personeel: Ik help je de juiste kandidaat te vinden en analyseer namen om de beste keuze te maken voor de functie met eventuele garantie afhankelijk van de functie.
  2. Samenwerking en fusies: Onderzoek naar de klik en eventuele valkuilen bij samenwerking en fusies tussen bedrijven.
  3. Conflictbemiddeling: Oplossen van conflicten tussen werkgevers en werknemers.
  4. Sanering en personeelskeuzes: Advies bij het kiezen van personeel bij saneringen en reorganisaties.
  5. Bedrijfsgroei en omzetoptimalisatie: Analyse van de groeifase en omzetstrategieën.
  6. Marktonderzoek bij nieuw product: Advies over het lanceren van nieuwe producten ondanks marktonderzoek.
  7. Ondernemerschap en persoonlijkheid: Beoordeling van geschiktheid voor ondernemerschap op basis van persoonlijkheidskracht.
  8. Juridische en financiële inzichten: Advies over mogelijke juridische bijstand en financiële optimalisatie.
  9. Loopbaanadvies: Begeleiding bij loopbaankeuzes voor bedrijven en particulieren.
  10. Zingeving en levensdoel: Ontdekken van levensdoelen en zingeving, zowel voor bedrijven als individuen.

Ben jij klaar om jouw potentieel te ontdekken?