Hoe werk ik

Werkwijze

We maken een vrijblijvend gesprek bij u op het bedrijf.

Daar maak ik in een Quick scan SWOT-analyse van de doorsnede van uw onderneming en de mogelijke synergie klik met u.
Dit alles binnen 2,5 minuut en zonder software of vragenlijsten (ik ervaar een organisatie als een doorsnee mens in ontwikkeling).

Vandaar uit overleggen wij wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Zoekt u een nieuwe functionaris en u gunt mij die opdracht, dan kan ik dat op verschillende manieren met u afhandelen, zie kopje Diensten (Werving & Selectie)

U heeft dan al begrepen uit de ter plekke bewezen analyses dat ik supersnel, met behoud van kwaliteit mensen kan analyseren, ook op naam (van getrouwde vrouwen graag hun meisjesnaam) via mijn Talenten.

Software testen kunnen niet de onbewuste diepere emoties/kwaliteiten aan u laten weten alsook niet of er een positieve klik is tussen de nieuw kandidaat, u en medewerker(s) alsmede de overdracht.

Maar deze gegevens zijn wel van groot belang voor het behoud van de nieuw aan te stellen functionaris en uw team op de korte en lange termijn. Daardoor durf ik het aan om voor 100% de juiste kandidaat aan u voor te stellen.

Bekijk in onderstaande video's hoe een karakteranalyse in zijn werk gaat.

Laten we een afspraak maken.

Wilt u ook geholpen worden met het maken van de juiste keuze? Laat mij u helpen om de juiste persoon op de juiste plek te zetten. Maak een vrijblijvende afspraak en ik leg u alles uit.

Menu