Wilt u weten hoe de klik is, synergie of niet, en hoe dat komt tussen u en één ander persoon/organisatie?

Binnen 2 minuten zonder software en vragenlijsten analyseer ik een SWOT-analyse van de doorsnee van uw onderneming. In 30 secondes vertel ik u of er een klik is.

Hoe ga ik te werk?

Vrijblijvende afspraak

Ik maak eerst een vrijblijvend gesprek bij u op uw bedrijf.
Ter plekke analyseer ik na de gebruikelijke kennismaking, een Quick scan SWOT-analyse van de doorsnede van uw onderneming. Dit alles binnen 2 minuten en zonder software en vragenlijsten

Vandaar uit onderzoek ik wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Zoekt u een nieuwe functionaris en u gunt mij die opdracht dan kan ik dat op verschillende manieren met u afhandelen.

U heeft dan al begrepen uit de nu bewezen resultaten, dat ik supersnel met behoud van kwaliteit, mensen kan scannen, ook op naam (van getrouwde vrouwen graag hun meisjesnaam) via mijn Talenten ook zonder ontmoeting. Men noemt mij ook niet voor niets de MAGIC MAN.

Softwaretesten geven voor maximaal 60% de kwaliteiten van kandidaten weerIk beloof u voor 100 % de juiste persoon op de juiste plaats door mijn InnerVision Methode© en Klikmodel©.

Maar deze testen kunnen niet de onbewuste diepere emoties aan u laten weten alsook niet of er een positieve klik is tussen de nieuw kandidaat, u en medewerker(s) alsmede de overdracht.

Deze gegevens zijn van groot belang voor het behoud van de nieuw aan te stellen functionaris op de lange termijn.

Maar deze testen kunnen niet de onbewuste diepere emoties aan u laten weten alsook niet of er een positieve klik is tussen de nieuw kandidaat, u en medewerker(s) alsmede de overdracht.

Deze gegevens zijn van groot belang voor het behoud van de nieuw aan te stellen functionaris op de lange termijn.

Bespaar 2 jaarsalarissen met mijn InnerVision Methode© en Klikmodel©

Mijn diepte psycho-logische gegevens zijn van groot belang voor het behoud van de nieuw aan te stellen functionaris, ook voor de lange termijn. En dat in no-time terwijl u erbij zit! Meer bewijs kunt u toch niet hebben? 

Met mijn methode heeft menige opdrachtgever veel onnodige onrust qua tijd en geld bespaart omdat via softwaretesten vaak later toch weer snel afscheid genomen moet worden, omdat de diepte van gedragsvormen niet ontdekt werden. Door mij het werk te laten doen bespaart u daardoor zeker 2 jaarsalarissen van de kandidaat.

Daar wij nu in een overspannen arbeidsmarkt zitten is het voor u van levensbelang voor uw organisatie dat u zo mogelijk alle gedragsvormen die voor u van belang zijn van de nieuwe functionaris, in beeld hebt.

Een minder geschikte kandidaat toch geschikt maken.

Mocht het door omstandigheden toch niet lukken de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen, dan kan ik ook hiermee van dienst zijn, want door mijn kennis van alle eigenschappen van de mens en organisaties, kan ik u tips en trics geven om toch een minder geschikte kandidaat toch geschikt te laten zijn.

Daar wij nu in een overspannen arbeidsmarkt zitten is het voor u van levensbelang voor uw organisatie dat u zo mogelijk alle gedragsvormen die voor u van belang zijn van de nieuwe functionaris, in beeld hebt.

Werving & Selectie diensten:

Werving & Selectie BASIS

U zoekt ondersteuning bij het hele kandidaten proces

 • U heeft nog geen kandidaten
 • U gunt mij alléén de opdracht voor een te plaatsen kandidaat in uw onderneming.
 • Wij samen maken het profiel op van de behoeftige kandidaat.
 • U zoekt via uw eigen kanalen naar kandidaten voor de functie en laat hen hun motivatiemail/brief/video en cv naar mijn bureau sturen.
 • De sollicitanten krijgen direct een mail/brief dat hun gegevens in goede orde zijn ontvangen
 • Ik beoordeel eerst op naam of er kandidaten tussen zitten.
 • Indien ja, dan nodig ik de voor mij geschikte kandidaten uit ter uwer beoordeling op uw of mijn kantoor.
 • Ik zit bij deze gesprekken. Kiest u er één kandidaat uit dan ben ik ook bij het afrondende gesprek waarin u de primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden bespreekt.
 • De anderen gegevens van sollicitanten hou ik even vast en schrijf deze nog niet af totdat de hele procedure is afgerond.
 • Na de afronding krijgen de overige sollicitanten een afschrijving van mijn bureau.
 • Daarna behoud ik de gegevens van de overige sollicitanten in mijn file.

Werving & Selectie OPDRACHT

U heeft al kandidaten en zoekt gedeeltelijk ondersteuning bij het hele kandidaten proces

 • U heeft al een of meerdere kandidaten en ik zit bij alle beoordelingsgesprekken.
 • Hetzelfde proces als bij Werving & Selectie BASIS

'You must give birth to your images
They are the future waiting to born
Fear not the strangeness that you feel
The future must enter you
Before it happens'

Werving & Selectie OP MAAT

U zoekt ondersteuning op maat

 • Een nader te bepalen mengprocedure.

Alfred Edelstein

Directeur Joodse Omroep Hilversum

“In deze hectische tijden heeft Ton Creemers Innovatie & Advies mij de richting gewezen in een zeer ingewikkeld proces waarin de menselijke emotie de boventoon voerde. Deze adviezen hebben mij geholpen om weloverwogen en gewetensvol de moeilijkste beslissingen te kunnen nemen…”

Annerieke Coenraads

Criminoloog en docente bij de Politie Academy

“Het contact? Altijd prettig en respectvol. Het gesprek? Altijd gedegen, diepgaand en punctueel. De opbrengst? Altijd waardevolle vernieuwende wegen.”

Nog vragen of meer weten?

Tijdens een vrijblijvende afspraak kan ik al uw vragen beantwoorden en zal het het gehele proces uitleggen. Neem gerust contact met me op om te kijken of het klikt.

Menu