Ontdek jouw unieke talenten en levensdoel voor een blijvend gelukkig leven 

Ontdek jouw unieke pad na 2 minuten met de Inner Vision Methode™ - inspirerend, betrouwbaar, en zonder vragenlijsten.

Sta jij op een kruispunt in je leven?

Voel je die innerlijke twijfel en onzekerheid? Geen zorgen, want ik ben hier om je te begeleiden naar de helderheid en krachtige beslissingen die jouw leven een betekenisvolle wending zullen geven. 

Met mijn unieke Inner Vision Methode™ hoef je geen cv's, software testen of vragenlijsten in te vullen. Ik onthul voor jou de kern van je karakter en MAGIC Talent. Hierdoor word je zingeving in het leven glashelder.

Na één spiegelgesprek weet je weer Waar, met Wie en Hoe te gaan. Ik pas deze methode ook toe bij partnerkeuzes, zowel in je zakelijke context als privé.  

Met meer dan 40 jaar ervaring doe ik geen loze beloftes, maar ontvang je een no-nonsense diepte psycho-logische en psychosomatische uitleg die jou direct inzicht geeft in jouw prioriteiten. Ik ben hier om je te helpen jouw innerlijke kracht te ontdekken en de koers van je leven te helpen bepalen.


Bekijk in onderstaande video's hoe een spiegelgesprek in zijn werk gaat.

Dit is hoe het werkt:

Mijn methode is wereldwijd uniek en verandert levens. Met de Inner Vision Methode™ en de 10-14 kernkwaliteiten van de organisatie/mens onthul ik jouw MAGIC Talent en karakter, en hoe je deze kunt inzetten in je beroep, bedrijf, relaties en meer. Als een visionair en katalysator, breng ik jouw in een stroomversnelling met originele ideeën en energie.

Laat me je meenemen door deze kernkwaliteiten:

Deze kernkwaliteiten zijn:

1. Jouw unieke MAGIC Talent, één van de 361 eigenschappen die ons met elkaar verbinden en vreugde en creativiteit vrijlaten wanneer je ermee werkt.

2. Onbewust talent in ontwikkeling - ontdek nieuwe fases in je leven en hoe je andere eigenschappen kunt ontwikkelen.

3. Voldoen aan onderontwikkelde innerlijke kindbehoeften om succesvolle samenwerkingen te bevorderen.

4. Stressbestendigheid - begrijp hoe karakterverwondingen invloed hebben op jouw relaties, zakelijk en privé. Hiermee kan ik ook bepalen of je bijvoorbeeld geschikt bent om een eigen onderneming te voeren.

5. Ontdek jouw sterke  psychologische innerlijke behoefte die als de rode draad ook bevredigd wil worden in alle levenssituaties.

6. Verkoopkunde - bepaal welke verkooprol het beste bij jou past voor succes in je functie. Er zijn 20 verkooprollen.

7. Identificeer jouw rolmodel voor een positieve levenshouding en groei. Door je bewust te zijn van je rolmodel en de voordelen die daarbij horen, kun je er optimaal profijt uit halen.

8. Onthul de diepere betekenis en het doel in jouw leven (destiny), dat alles motiveert wat je doet.

9. Begrijp jouw diepgewortelde motivaties voor succes en vervulling.

10. Check of je affiniteit hebt met het product/dienst van jouw onderneming voor maximale impact.

Mijn talenten- en karakteranalyse overtreft elke andere analyse op het gebied van snelheid, grondigheid en betrouwbaarheid. Het zal jouw leven veranderen en je in staat stellen om direct je nieuwe koers te bepalen. 

Mijn Talenten en karakteranalyse overtreft elke andere analyse

In snelheidgrondigheid en betrouwbaarheid. En kun je, indien wenselijk, direct opnieuw je koers bepalen.

Klikmodel™ 

Met mijn Klikmodel™ wordt het je duidelijk na 30 seconden of het klikt met een ander/organisatie, hoe dat komt en waar nodig te veranderen in Synergie. Ik maak geen gebruik van vragenlijsten of computertesten. Via mijn Inner Vision Methode™ worden ook dieperliggende emoties/gedragingen over langere termijn ontdekt die software niet in staat is te bespeuren, maar juist door mijn verfijning uiterst belangrijk blijkt te zijn zeker op lange termijn. Iemand kan in enkele maanden zich aardiger voor doen dan dat deze is.

Na 30 seconde weet je dat al. Voor jou een hele geruststelling denk ik zo. Direct Resultaat.

Hoe vaak komt het niet voor dat managers zich toch vergist hebben in personeel/zzp’ers of bijvoorbeeld fusies e.d. die niet werken omdat de klik in de culturen niet klopte.  

Ook dit is waar, door ervaring voor privé Partnerkeuze!!!

Katalysator

Door ook mijn katalyserende energie ben ik in staat jou hele originele ideeën aan te reiken die jouw persoonlijkheid/organisatie in de benodigde stroomversnelling brengt qua ontwikkeling.

Ik ervaar een organisatie als een doorsnee mens in ontwikkeling.
Ook hiervan kan ik direct een grondige karakteranalyse maken van de doorsnee van jouw onderneming. Tijdens ons gesprek kan ik al direct aanreiken waar je groeikansen liggen en er veranderend kan worden. Complexe vraagstukken worden teruggebracht naar eenvoudige praktisch toepasbare oplossingen.

Laten we een afspraak maken.

Wil je ook geholpen worden met het maken van de juiste keuze? Laat mij je helpen om de juiste persoon op de juiste plek te helpen zetten. Ik leg je alles uit wat je nog meer wilt weten als je  op onderstaande button klikt.