37 jaar heb ik zakenmensen en particulieren gecoacht één op één of met in-house groepen. Doordat er steeds meer aanvragen komen voor ook psychosomatische klachten (Lichamelijke klachten) zijn mijn psychologische coaching sessies nu Exclusief.

Wat kun je van mij verwachten?

Na 2 minuten kan ik je naast je Talenten en Karakter gedragingen ook je MAGIC Talent en je DESTINY aanreiken waar velen naar hunkeren dat te weten. Dit geldt ook voor psychosomatische kwalen en ziektes. Weet je die en naast dit je andere gedragingen (hoe ik dit toepas zie mijn Blogs) dan heb je Vreugde en Geluk in eigen beheer.   

De tijdsduur je dit uit te leggen hangt af van jouw begripsvermogen maar reken maar op ca. 2 uren. Collega’s hebben 4 tot 6 sessies nodig om je te doorgronden. Mijn doelgroep zijn mensen die het normaal vinden dat er meer is tussen hemel en aarde, spiritueel (bezig zijn met ontwikkelen van eigenschappen, DOT) gericht zijn, in energie overdracht geloven, vanaf HBO en hoger werk -en begripsniveau hebben, goed kunnen luisteren en het normaal vinden dat persoonlijke ontwikkeling geld kost en wat pijn in de portemonnee moet voelen, anders doe je niets met mijn inzichten. Dat is dan voor jou en mij tijd en energie verlies. 

Daarnaast heb ik een Klikmodel(c) ontworpen waardoor ik een 1/2 minuut weet hoe je relatie is met derden en hoe dat komt. Met je levenspartner, je werkgever, werknemer, relaties van welke orde dan ook. Ook bedrijven met andere bedrijven i.v.m. fusies of i.d. Heb je een nieuw te voeren product? Et cetera.

Dit alles is uniek aan mij en en slechts 5 % van de mensen kunnen bij benadering dit leren (zie Trainingen). Door deze betrouwbare  analyses scheelt je dit werkelijk veel coaching sessies.  Ik ben naast strateeg en visionair ook Inner Visionist en heb de Inner Vision Methode™  uitgevonden. Hierdoor heb ik grondige Universele Psychologische en Psychosomatische Kennis van alle menselijke aangelegenheden. Mensen die mij en Tony R goed kennen vergelijken hem met mij qua kaliber in kracht en snelheid, met dit verschil dat ik dit ook via namen kan zonder mensen per se hoeven te ontmoeten door de energie uitstraling van de naam, waar ter wereld ook geboren. En trouwens alles wat een naam heeft vertel ik je de kern ervan, maakt niet uit wat of wie. 

Een ander verschil is dat je bij mij niet met velen bent en het algemene te leren krijgt. Ik laat je ook ervaren wat je onbewust besloten hebt ooit in je leven en dat niet meer weet, maar wel uit gewoonte vaak toepast. Dit kan interne conflicten geven, Velen vinden na mij gesproken te hebben heel bijzonder wat ik doe ( zie Testimonals): ‘Dit is heel iets anders dan te praten met een paragnost of i.d., dit is MAGIC! Dit is Inner Vision. 

Wil je ook meemaken in wat ik kan en doe.  Ik ben direct met tact, dus bel me voor een kennismaking afspraak. 06 20964530  of schrijf je in op het contact formulier. Tot dan.

Verlichte groeten. Ton