35 jaar lang heb ik particulieren en zakenmensen gecoacht één op één. Dat is nu veranderd.                                                                                  

Natasha Martinoska, mijn partner, heeft mijn individuele coaching praktijk volledig overgenomen omdat is gebleken dat zij daar nu mijn gelijke in is geworden, Ik ben 10 jaar geleden begonnen haar al mijn kennis door te geven hoe te coachen op een manier waardoor een coachee voor 50% minder tijd kwijt is dan bij collega’s.  (Psychologen en senior coaches vragen mij hun deze kennis bij te brengen daar zij deze kennis niet op de universiteit leren maar wel heel waardevol is voor hun cliënten). Maak een vrijblijvende kennismaking gesprek met Natasha, dan kan zij je uitleggen hoe zij werkt. 

Sinds 7 jaar heeft Natasha ook een eigen (relatie)coaching praktijk: www.radiantheart.eu   Daarnaast is zij in het trotse bezit van het fel begeerde certificaat van de Tony Robbins en Cloe Madanes Training over hoe individuen en (partner)relaties te coachen ook in groepen. Een pittige cursus met alle in- en outs over hoe mensen in elkaar zitten. Er zijn maar 5 mensen, waaronder Natasha dus, in NL die dit bezitten. Daarnaast heeft zij ook eigen kennis en stijl van werken. Tel je dit alles bij elkaar op dan heb je te maken met een senior coach. In haar Bio van haar site kun je lezen wie zij wezenlijk is.

Indien je wilt dat ik bij het kennismaking gesprek bij ben voor een Talenten – Karakteranalyse om nog sneller door je proces heen te komen, geef dat dan ook aan. In 2 minuten weet ik je talenten en Karakter gedragingen. De tijdsduur je dit uit te leggen hangt af van jouw begrip.  Dat is mijn speciale gave en niet door derden te leren.  Daar betaal je dan wel voor want door deze analyse scheelt je werkelijk nog eens veel coaching sessies.  Ik heb namelijk aangeboren psychologische kennis van alle menselijke aangelegenheden. Ik heb +/- dezelfde gave als Tony Robbins, met dit verschil dat ik dit ook via namen kan zonder mensen per se hoeven te ontmoeten door de energie uitstraling van de naam, waar ter wereld ook geboren.                                           

 

 

 

Menu