Coaching Ton Creemers

Ik coach nu alleen nog maar CEO'S, Hoogbegaafde eigenaren die ontwikkeling van hun personeel belangrijk vinden in het hoger segment van het bedrijfsleven en Managers.
Daarnaast vinden zij het gevoelens ism het verstand belangrijk alsmede intuïtie.
Ik verheug mij erop je een stap verder in je ontwikkeling te kunnen begeleiden.
Indien je mij ontmoet en gecoacht wil worden kijk ik eerst via het Klikmodel(c) wie dit het beste kan doen. Natasha of ik.

Coaching Natasha Martinoska

Natasha, mijn partner en gecertificeerd Resultaat Life Coach, heeft 7 jaar lang onder mijn begeleiding getraind. Gedurende deze periode heb ik mijn uitgebreide ervaring, kennis en expertise met haar gedeeld. Samen hebben we intensief gewerkt aan de ontwikkeling van mensen, het helpen loslaten van beperkende patronen en het verkrijgen van inzicht in de spirituele wetmatigheden die het welzijn van mensen bevorderen.

Korte introductie Natasha Martinoska

Natasha helpt mensen die worstelen met onzekerheden, die zich overweldigd voelen en hun gevoel van eigenwaarde verliezen in de chaos van het moderne leven. 

Met Natasha’s beproefde methoden en empathische aanpak heeft ze al talloze mensen geholpen hun ware potentieel te ontdekken. 

Zij heeft haar kennis gesystematiseerd in een krachtige coaching cursus: Embrace your heart die je leven zal transformeren.

Embrace Your Heart

“Embrace Your Heart” is een cursus ontworpen om je te helpen je mooiste leven te creëren. Dat doe je door je energielekken te dichten en grip te krijgen over je gedachten, emoties, overtuigingen en gedragingen, zodat alles wat je verlangt in je leven kunt realiseren.  

In deze cursus leer je luisteren naar je innerlijke gids en leven volgens jouw unieke waarden. Je leert het stuur van je leven in eigen handen te nemen en niet toe te staan dat anderen je pad dicteren. Een belangrijk aspect van de cursus is het versterken van je eigenwaarde, wat invloed heeft op alle facetten van je leven, van je zelfbeeld tot je zingeving van je leven, je destiny.

Bovendien wordt je bewust van de patronen die je leven beheersen en leer je deze op een positieve manier te herstructureren.

Inhoud:

De cursus bestaat uit een interactieve online reeks met 14 modules en biedt 1 jaar toegang tot een online academie. Daarnaast zijn er 15 LIVE sessies om je vragen te beantwoorden. Modules variëren van onderwerpen zoals spirituele ontwikkeling tot het omgaan met weerstand en het ontdekken van je levenswaarden.

Voor wie:

Deze cursus is speciaal ontworpen voor spirituele ondernemers en professionals die het beste uit hun leven willen halen en een positieve impact willen maken. Als resultaat van het volgen van deze cursus, zul je een grotere zelfbewustzijn en connectie met jezelf en anderen ervaren. Je zult ook groeien in persoonlijke kracht, waardoor je meer bereikt en geniet van je leven, en leven vanuit liefde, harmonie en balans. 

Ben jij klaar om je innerlijke kracht te ontdekken en een leven vol liefde, harmonie en balans te creëren? 

Dan ben je van harte welkom om een kennismakingsgespek bij Natasha Martinoska
te boeken en te onderzoeken hoe ze je verder kan helpen.

Jouw reis naar persoonlijke groei en vervulling begint met een enkele stap.

Wil jij het nemen? Bel 06 473 20 593  of
boek een online kennismakingsgesprek hier >>

Meer informatie over Natasha en het programma vind je hier >>

Wil je toch door Ton persoonlijk gecoacht worden dan kan dit bij uitzondering vul dan het contactformulier in.