36 jaar lang heb ik particulieren en zakenmensen gecoacht één op één of in groepen. Doordat ik ook andere werkzaamheden ga doen die nu ook op mijn pad komen en ik ook leuk vind deze te ontwikkelen, zijn mijn coaching sessies nu Exclusief.

Wat kun je van mij verwachten?

In 2 minuten weet ik naast je Talenten en Karakter gedragingen ook je MAGIC Talent en je Destiny, waar velen naar hunkeren dat te weten. .  Weet je die en naast dit je andere gedragingen (hoe ik dit toepas zie mijn Blogs) dan leef je Vreugde en Geluk. De tijdsduur je dit uit te leggen hangt af van jouw begripsvermogen. 

Daarnaast heb ik een Klikmodel(c) ontworpen waardoor ik een 1/2 minuut weet hoe je relatie is met derden en hoe dat komt. Met je levenspartner, je werkgever, werknemer, relaties van welke orde dan ook. Ook bedrijven met andere bedrijven ivm fusies of i.d. Heb je een nieuw te voeren product? Etcetera.

Dat is mijn speciale gave en meestal niet door derden te leren.  Door deze analyses scheelt je dit werkelijk veel coaching sessies.  Ik ben naast strateeg en visionair ook Inner Visionist en heb de Inner Vision Methode(c) uitgevonden. Hierdoor heb ik grondige Universele Psychologische Kennis van alle menselijke aangelegenheden. Mensen die mij en Tony R goed kennen vergelijken hem met mij qua kaliber in kracht en snelheid, met dit verschil dat ik dit ook via namen kan zonder mensen per se hoeven te ontmoeten door de energie uitstraling van de naam, waar ter wereld ook geboren. En trouwens alles wat een naam heeft vertel ik je de kern ervan, maakt niet uit wat of wie. 

Een ander verschil is dat je bij mij niet met velen bent en het algemene te leren krijgt. Ik laat je ook ervaren wat je onbewust besloten hebt ooit in je leven en dat niet meer weet, maar wel uit gewoonte vaak toepast. Dit kan interne conflicten geven, Velen vinden na mij gesproken te hebben heel bijzonder wat ik doe. ‘Dit is heel iets anders dan te praten met een paragnost of i.d., dit is MAGIC!

Wil je ook proeven in wat ik kan en doe.  Ik ben direct met tact, dus bel me voor een kennismaking afspraak. 06 20964530  of schrijf je in op het contact formulier. Tot dan, Verlichte groeten. Ton                                   

 

 

 

Menu