Lieve mensen, In deze video ben ik geïnterviewd door mijn vrouw Natasha Martinoska. De onderstaande tekst is door haar geschreven.

Verlichte groeten, Ton

"Vandaag heb ik mijn lieve man Ton Creemers uitgenodigd voor deze interview, omdat hij nieuwe krachten in zichzelf aan het ontwikkelen is, waardoor hij veel mensen kan helpen die vast lopen in hun werk, relaties en/of gezondheid :)))))

Ton is een psycholoog met meer dan 40 jaar ervaring in alle aspecten van de menselijke ontwikkeling. Hij heeft een eigen bedrijf opgebouwd waarin hij al 37 jaar mensen begeleidt die bij hem komen op het kruispunt van hun leven.

Ton is de eigenschappenman, want hij kan de sterkste eigenschappen (de magic talents) van mensen haarfijn benoemen, alsook o.a. hun eigenschap in ontwikkeling in deze fase in hun leven, hun behoeften, hun doel in het leven, hun stress level, hun verkoopkunde, hun rolmodel en hun bestemming op deze aarde.

Alleen door de naam en de achternaam, pakt hij het karakter van mensen en kan hij deze vertalen in 14 kernwaarden. 

Ton kan ook de klik tussen mensen benoemen ofwel de uitwisselingsenergie tussen twee mensen. Deze uitwisselingsenergie is wel 88% van de non-verbale communicatie tussen mensen. Deze energie activeert door jou een bepaald gedrag in de ander, en door de ander een bepaald gedrag bij jou. Maar dat kan ook tussen meerdere personen in groepen.

Door zijn krachtige inlevingsvermogen/energie kan hij je na 30 seconden dat gedrag wat het bij jou en de ander(en) veroorzaakt benoemen. Hierdoor ga je weten of er synergie is, een neutrale klik is, weinig klik of helemaal geen klik. Echter deze klik is een basis gegeven om te onderzoeken of een partner(schap) wel haalbaar is. 

Hij onderbouwt alles met psychologische feiten.

Mensen komen bij Ton meestal als ze op een kruispunt in hun leven staan. Ton is de wegwijzer die mensen helpt op de juiste pad voor hen te vinden en hierop te blijven. Hij helpt mensen bij:

-beroepskeuze;

 -studiekeuze;

-baankeuze;

-partnerkeuze (privé en zakelijk);

-kiezen van de juiste persoon op de juiste job;

-businessadvies;

-het ontdekken van oorzaken van ziekten en aandoeningen die men al heeft of ontwikkelt, vaak onbewust en hoe deze te genezen.

Tom heeft namelijk een krachtige genezende energie in zich. Hij haalt de psychologische redenen achter de aandoeningen die mensen hebben (als deze niet door een letsel veroorzaakt zijn), die vaak zijn gerelateerd aan bepaalde eigenschappen die mensen niet ontwikkeld hebben zoals dat bedoeld was voor hen, uit onwetendheid. Door zijn eigen uitdagingen om zijn beschadigde zenuwen op de voeten te genezen, is Ton ook de zenuwen in mensen gaan zien en kan hij mensen helpen ze te genezen, als ze dat nodig hebben en als ze dat willen. Kijk naar onze video om meer over deze onderwerpen te ontdekken:)

Voor meer info over Ton check zijn website: www.toncreemers.com Heb je vragen, stel deze gerust, we willen graag deze voor jou beantwoorden.

Hartelijke groeten! 

Ton en Natasha"